۱۳۹۰ خرداد ۱, یکشنبه

بن لادن چگونه ایمیل می‌زد؟!



بن لادن در اقامتگاه‌اش دسترسی به اینترنت نداشت، با این همه ارتباط ایمیل‌ای او با دوستان‌اش بسیار زیاد بود و در عین حال این ارتباط باعث ردگیری او نمی‌شد.
به تازگی خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مسئولان واحد ضد ترور آمریکا، نحوه کار بن لادن را توضیح داده‌اند:
بن لادن سال‌ها در شمال شرق پاکستان در ابیت آباد زندگی می‌کرد اما «عامدانه» نه تلفن داشت و نه به اینترنت متصل بود، اما در عین حال از طریق ایمیل با اعضای القاعده در سراسر دنیا ارتباط برقرار می‌کرد. اما او هیچ رد پایی از خود باقی نمی‌گذاشت.
پس از کشته شدن بن لادن، نظامیان آمریکایی در محل اقامت او شواهد رد و بدل شدن هزاران ایمیل و صدها آدرس امیل‌ای که او با آنها در ارتباط بود، پیدا کردند.

نحوه کار بن لادن متکی بر اعتماد و انضباط بود. او متن ایمیل‌ها را با کامپیوترش تایپ می‌کرد، آنها را در یک فلش درایو ذخیره می‌کرد و به فرد معتمد خود می‌داد. فرد معتمد سپس به یک کافی‌نت با فاصله بسیار زیاد از خانه بن لادن می‌رفت و ایمیل‌ها را 
ارسال می‌کرد و ایمیل‌های دریافتی را در فلش درایو ذخیره می‌کرد و برای بن لادن می‌آورد.

در خانه بن لادن ۱۰۰ فلش داریو پیدا شده است که حاوی ایمیل‌های بسیار زیاد و آدرس‌های ایمیل بسیار زیاد هستند. گرچه این ایمیل‌ها حاوی نقشه‌های احتمالی ترور نیستند، اما نشان می‌دهند که بن لادن در سال‌های آخر عمرش، عملا درگیر مدیریت القاعده بود و چنان که برخی تصور می‌کردند مسئولیت‌ها را به ایمان الظواهری نداده بود.

حجم این ایمیل‌ها آنقدر زیاد است که مقامات اطلاعاتی و امنیتی امریکا، فهرستی از افراد عرب‌زبانی که می‌توانند در خواندن و ترجمه آنها کمک کنند، تهیه کرده‌اند.
گرچه به احتمال فراوان، تا حالا همه اعضایی که بن لادن با آنها در تماس بوده، آدرس ایمیل خود را تغییر داده‌اند و اقدامات امنیتی احتیاطی را انجام داده‌اند، اما این ایمیل‌ها ممکن است به پیدا کردن ترورویست‌ها، لااقل به صورت غیرمستقیم کمک کنند: این ایمیل‌ها نحوه کار معمول اعضا را افشا می‌کنند و بنابراین اعضای القاعده بایستی شیوه معمول کار خود را تغییر دهند، همین تغییر و تحولات آنها را مستعد اشتباه و در نتیجه کشف شدن می‌کند.
نکته جالب دیگر این است که مقامات آمریکایی مدعی شده‌اند، یکی از چیزهایی که باعث لو رفتن مخفیگاه بن لادن شده است، همین نداشتن نبود اینترنت در خانه او بوده است:
فقدان هرگونه خدمات اینترنتی و ارتباطی در ویلای یک میلیون دلاری در منطقه‌ای اعیان‌نشین، باعث شد نیروهای امنیتی آمریکا، مشکوک شوند و بیش از پیش این ویلا را زیر نظر بگیرند. ویلای مذکور در منطقه اعیان‌نشین‌ای قرار دارد که محل سکونت افراد متمولی است که اغلب تویوتا سوار هستند و منازل و خودروهای آنها مجهز به انواع و اقسام مختلف تجهیزات و رایانه‌ها است. بنابراین طبیعی است در این شرایط فقدان این تجهیزات، یعنی اینکه خبری هست.
اما خبر کشته شدن بن لادن و انتشار تصاویری از ساختمان محل زندگی او باعث شده است که سازندگان گیم‌ها و همچنین ساکنان دنیای مجازی «سکند لایف» به فکر شبیه‌سازی محل اقامت او بیفتند.
شرکت Kuma Games به تازگی بازی Kuma War 2 خود را به روز کرده است. در مهم‌ترین قسمت این به‌روزرسانی، اقامتگاه او شبیه‌سازی شده است و گیمرها می‌توانند به مانند به مانند تیم ویژه SEAL آمریکا، به خانه بن لادن حمله کنند و او را به قتل برسانند.



به این ترتیب کاربرها می‌توانند سوار بر هلیکوپترهای بلک هاوک و شینوک شوند و در این بازی آنلاین چندکاربره، کشتن بن لادن را شخصا تجربه کنند.
در گوگل ارث هم شما می‌توانید مدل‌ها‌ی سه‌بعدی از خانه بن لادن را پیدا کنید.
اما اعضای یک تیم به نام Avatarian  با استفاده از اطلاعات گوگل ارث و تصاویر منتشر شده در اینترنت و تلویزیون، در مدت کوتاهی در دنیای مجازی «سکند لایف» خانه بن لادن را در ابیت آباد بازسازی کرده‌اند، خانه‌ای که گمان می‌رود به زودی توسط مقامات پاکستانی نابود شود



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.